Arkelstorps Granar AB

Skåne län

Information

556668-7496 är organisationsnummer för bolaget Arkelstorps Granar AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arkelstorps Granar AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kristianstad som är den kommunen som Arkelstorps Granar AB finns i.

Arkelstorps Granar AB har varit registrerat sedan 2004-10-20 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Arkelstorps Granar AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-12-02.

Arkelstorps Granar AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kristianstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Arkelstorps Granar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Arkelstorps Granar AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
S. Brunstorpsv. 5, 290 37, Arkelstorp

Bolaget skall bedriva produktion, köp och försäljning av skogs- och jordbruksprodukter, bedriva fastighetsförvaltning och rådgivning i samband härmed ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Arkelstorps Granar AB och det är Jönsson, Lars Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Lars Göran som är född 1938 och har titeln Suppleant, Hansson, Bengt-Göran Peter som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,