BPS Återvinning AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kristianstad och BPS Återvinning AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och BPS Återvinning AB är ett av dem. Statusen för BPS Återvinning AB är att Bolaget är aktivt.

BPS Återvinning AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-11-16. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som BPS Återvinning AB ska trivas.

BPS Återvinning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-02. I Kristianstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka handel med och återvinning av metall, skrot, uthyrning av lagerlokaler och idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BPS Återvinning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-02.

Idag är BPS Återvinning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med BPS Återvinning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-71243.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med BPS Återvinning AB är Pettersson, Hans Börje Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pettersson, Jan Erik Håkan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Annika Yvonne som är född 1956 och har titeln Suppleant, Pettersson, Kristina Elisabeth som är född 1952 och har titeln Suppleant, Persson, Per Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

BPS Återvinning AB har 556670-8680 som sitt organisationsnummer.