Meyer Logistics Sverige AB

Skåne län

Information

Meyer Logistics Sverige AB är ett av många företag som finns i Kristianstad. Det är nämligen den kommunen som Meyer Logistics Sverige AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Meyer Logistics Sverige AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-10-12.

Meyer Logistics Sverige AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-12-10. Men sedan 2006-10-12 så har Meyer Logistics Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Meyer Logistics Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Kristianstad arbetar för att företag som Meyer Logistics Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Meyer Logistics Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva spedition och transportverksamhet, ägande och förvaltning av fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Meyer Logistics Sverige AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Meyer Logistics Sverige AB och det är följande personer, Pocher, Gunter Eberhard som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Henneman, Johann Aage Brandt som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Jensen, Bent Henrik Ischiel som är född 1972 och har titeln Delgivningsbar person, Petersson, Ingrid Marie som är född 1959 och har titeln Revisor, Kroon Leufstedt, Eva C Madeleine som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, Cederblads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Meyer Logistics Sverige AB är 556672-1790.