Patrik Wahlbergs Måleri AB

Skåne län

Information

Patrik Wahlbergs Måleri AB är ett av många företag som finns i Kristianstad. Det är nämligen den kommunen som Patrik Wahlbergs Måleri AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Patrik Wahlbergs Måleri AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-09-15.

Patrik Wahlbergs Måleri AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-12-29. Men sedan 2006-10-05 så har Patrik Wahlbergs Måleri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Åbyv. 58, 291 95, Färlöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Patrik Wahlbergs Måleri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-1240129.

Kristianstad arbetar för att företag som Patrik Wahlbergs Måleri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Patrik Wahlbergs Måleri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva entreprenadarbete inom bygg och anläggningsindustrin, konsultverksamhet och handel med ärdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Patrik Wahlbergs Måleri AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Patrik Wahlbergs Måleri AB och det är följande personer, Wahlberg, Nils Patrik Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlberg, Malin Ulrika som är född 1974 och har titeln Suppleant, Andersson, Rolf Hans Christian som är född 1946 och har titeln Revisor, Olofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ekonomkonsulter i Markaryd AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Patrik Wahlbergs Måleri AB är 556673-5774.