Lypex Implantat & Käkkirurgi AB

Skåne län

Information

Lypex Implantat & Käkkirurgi AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kristianstad som är den kommunen där Lypex Implantat & Käkkirurgi AB finns. I Kristianstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lypex Implantat & Käkkirurgi AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Lypex Implantat & Käkkirurgi AB har haft sedan 2005-02-24. Lypex Implantat & Käkkirurgi AB har funnits sedan och 2005-03-31 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lypex Implantat & Käkkirurgi AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Norregårdsv. 7, 291 63, Kristianstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-127781.

Kristianstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lypex Implantat & Käkkirurgi AB Privat, ej börsnoterat.

Lypex Implantat & Käkkirurgi AB har idag 556674-7357 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Lysell, Leif Robert -Smidt Lysell, Eva Margareta är den som för stunden ansvarar för Lypex Implantat & Käkkirurgi AB

Bolaget ska bedriva poliklinisk käkkirurgi samt fortbildning och utbildningsverksamhet inom verksamhetsområdet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Lypex Implantat & Käkkirurgi AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lysell, Leif Robert som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Smidt Lysell, Eva Margareta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .