Jansåkers Med Förvaltningsaktiebolag

Skåne län

Information

Jansåkers Med Förvaltningsaktiebolag är ett bolag som finns i Kristianstad. I Jansåkers Med Förvaltningsaktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jansåker, Pär Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Roos Jansåker, Janet Ann-Marie som är född 1962 och har titeln Suppleant, Svensson, Mats Hugo som är född 1965 och har titeln Revisor, Olofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jansåkers Med Förvaltningsaktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Jansåkers Med Förvaltningsaktiebolag på telefon 044-246043.

Bolaget skall bedriva utbildningstjänster inom tandvård, tandvårdspraktik, förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jansåkers Med Förvaltningsaktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Jansåkers Med Förvaltningsaktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Jansåkers Med Förvaltningsaktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-03-17 och Jansåkers Med Förvaltningsaktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-09-21.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jansåkers Med Förvaltningsaktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Jansåkers Med Förvaltningsaktiebolag har 556677-0938 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.