Skeppshults Gjuteri i Småland Holding AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Skeppshults Gjuteri i Småland Holding AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Kristianstad här finns det många olika Aktiebolag. Skeppshults Gjuteri i Småland Holding AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Kristianstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Skeppshults Gjuteri i Småland Holding AB är momsregistrerat sedan2005-08-01 och har organisationsnummer 556680-1733.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Skeppshults Gjuteri i Småland Holding AB på följande adress Trollsländev. 14, 296 33, Åhus.

Skeppshults Gjuteri i Småland Holding AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-08-01.

I Skeppshults Gjuteri i Småland Holding AB så sitter följande personer i styrelsen: Nilsson, Mats Sigurd som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Lönnäng, Per-Anders som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra lednings- och administrativa tjänster åt koncernföretag, handel med hushållsartiklar, investering och förvaltning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.