Isolering & Teknik i Kristianstad AB

Skåne län

Information

Isolering & Teknik i Kristianstad AB är ett bolag som finns i Kristianstad. I Isolering & Teknik i Kristianstad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Mats Lennart Stefan som är född 1961 och har titeln VD, Nilsson, Mats Lennart Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordén, Alf Tommy som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nordén, Lena Camilla som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, John Erik som är född 1940 och har titeln Suppleant, Alfonsson, Bo Göran som är född 1950 och har titeln RevisorHansson, Bengt-Göran Peter som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Isolering & Teknik i Kristianstad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Isolering & Teknik i Kristianstad AB på telefon 044-246050.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva entreprenadverksamhet, isolering och energispar inom bygg och isolering av tekniska installationer inom byggindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Isolering & Teknik i Kristianstad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Isolering & Teknik i Kristianstad AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Isolering & Teknik i Kristianstad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-09-01 och Isolering & Teknik i Kristianstad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-09-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Isolering & Teknik i Kristianstad AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Isolering & Teknik i Kristianstad AB har 556680-9231 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.