Torsebro Puts och fasadtjänst AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva puts och fasadarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Torsebro Puts och fasadtjänst AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kristianstad så är Torsebro Puts och fasadtjänst AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kristianstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kristianstad och i Skåne län. Redan 2005-08-25 så skapades Torsebro Puts och fasadtjänst AB och företaget är har F-skattsedel Torsebro Puts och fasadtjänst AB har haft det sedan 2005-09-08.

Torsebro Puts och fasadtjänst AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-09-08

556684-8437 är organisationsnummret för företaget som finns i Kristianstad.

Just nu är Torsebro Puts och fasadtjänst AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Torsebro Puts och fasadtjänst AB så går det att nå dem via telefon på 070-8223298 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Torsebro Puts och fasadtjänst AB är Bondesson, Jan Daniel som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Bondesson, Anna Ulrika Christin som är född 1976 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .