Jakt och fritid Kristianstad AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Jakt och fritid Kristianstad AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kristianstad här finns det många olika Aktiebolag. Jakt och fritid Kristianstad AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Kristianstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Jakt och fritid Kristianstad AB är momsregistrerat sedan2006-08-17 och har organisationsnummer 556685-1167.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 044-236001 alternativt besöka eller skicka post till Jakt och fritid Kristianstad AB på följande adress Nöbbelövs Byv. 6, 291 91, Kristianstad.

Jakt och fritid Kristianstad AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-08-17.

I Jakt och fritid Kristianstad AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Gustafsson, Kerstin Margareta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Vernersson, Karl Mattias som är född 1977 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av jaktvapen, ammunition, jakt- och arbetskläder, jakthundsartiklar samt terrängmotorcyklar samt bedriva därmed förenlig verksamhet.