IT-Hjälp i Kristianstad AB

Skåne län

Information

IT-Hjälp i Kristianstad AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kristianstad som är den kommunen där IT-Hjälp i Kristianstad AB finns. I Kristianstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. IT-Hjälp i Kristianstad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket IT-Hjälp i Kristianstad AB har haft sedan 2006-06-29. IT-Hjälp i Kristianstad AB har funnits sedan och 2006-06-29 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till IT-Hjälp i Kristianstad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Olof Mohlins v. 4, 291 62, Kristianstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-5909000.

Kristianstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är IT-Hjälp i Kristianstad AB Privat, ej börsnoterat.

IT-Hjälp i Kristianstad AB har idag 556691-3058 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för IT-Hjälp i Kristianstad AB

Bolaget ska erbjuda IT-hjälp för mindre företag och hushåll samt bedriva därtill hörande produktförsäljning och därmed förenlig verksamhet.

I IT-Hjälp i Kristianstad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengtsson, Bobby Christian som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Christina Susanne som är född 1959 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Ivansson, Claes Henri som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .