Färggrossisten i Öllsjö AB

Skåne län

Information

Färggrossisten i Öllsjö AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kristianstad som är den kommunen där Färggrossisten i Öllsjö AB finns. I Kristianstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Färggrossisten i Öllsjö AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Färggrossisten i Öllsjö AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Färggrossisten i Öllsjö AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Estrids v. 7 A, 291 65, Kristianstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-239242.

Kristianstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Färggrossisten i Öllsjö AB Privat, ej börsnoterat.

Färggrossisten i Öllsjö AB har idag 556693-2769 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Färggrossisten i Öllsjö AB

Bolaget skall direkt eller genom dotterbolag bedriva handel med färg- och limprodukter, äga och förvalta värdepapper och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Färggrossisten i Öllsjö AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Petersson, Sten Lennart som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Niklas Lennart som är född 1962 och har titeln Suppleant, Svensson, Mats Hugo som är född 1965 och har titeln Revisor, Olofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .