Cavatech AB

Skåne län

Information

Cavatech AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kristianstad som är den kommunen där Cavatech AB finns. I Kristianstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Cavatech AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Cavatech AB har haft sedan 2006-11-02. Cavatech AB har funnits sedan och 2006-11-02 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Cavatech AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hanaskogsv. 590, 291 95, Färlöv men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-3906276.

Kristianstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Cavatech AB Privat, ej börsnoterat.

Cavatech AB har idag 556699-7598 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Cavatech AB

Bolagets verksamhet är att bedriva konsult- och monteringsverk- samhet samt tillverkning inom mekanisk konstruktion av maskiner för livsmedelsindustri och fordonsindustri samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget bedriver även verksamhet inom ekonomisk redovisning samt därmed förenlig verksamhet.

I Cavatech AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlsson, Carl Johan Valdemar som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Ulla Rebecka Elisabeth som är född 1978 och har titeln Suppleant, Andersson, Patric Mathias som är född 1977 och har titeln Revisor, Svensson, Maj-Lis Margareta som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .