Per Franck Consulting AB

Skåne län

Information

556703-8897 är organisationsnummer för bolaget Per Franck Consulting AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Per Franck Consulting AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kristianstad som är den kommunen som Per Franck Consulting AB finns i.

Per Franck Consulting AB har varit registrerat sedan 2006-05-11 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-09-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Per Franck Consulting AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-09-07.

Per Franck Consulting AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kristianstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Per Franck Consulting AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Per Franck Consulting AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8773381 eller genom brev på följande adress:
Vasahusv. 49, 291 95, Färlöv

Bolaget skall bedriva affärs- och teknikutveckling, konsultation och utbildning avseende arbetsmiljö, försäljning, uthyrning och reparation av bilar, båtar och fastigheter, förvaltning av värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Per Franck Consulting AB och det är Franck, Per Ola Gustaf som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmqvist, Leif Hans-Olof som är född 1941 och har titeln Suppleant, Persson, Ulf Erik Ronny som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,