Krister o Karlsson Bygg AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva byggnadsrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Krister o Karlsson Bygg AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kristianstad så är Krister o Karlsson Bygg AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kristianstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kristianstad och i Skåne län. Redan 2006-06-26 så skapades Krister o Karlsson Bygg AB och företaget är har F-skattsedel Krister o Karlsson Bygg AB har haft det sedan 2007-07-30.

Krister o Karlsson Bygg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-07-30

556706-1386 är organisationsnummret för företaget som finns i Kristianstad.

Just nu är Krister o Karlsson Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Krister o Karlsson Bygg AB så går det att nå dem via telefon på 070-2859421 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Krister o Karlsson Bygg AB är Karlsson, Ulf Krister som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Bylander, Per Jonas som är född 1971 och har titeln Suppleant, Ahlgren, Johan Tomas som är född 1953 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .