Fallsafe - Online Nordic AB

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning och marknadsföring av skydds - och säkerhetsutrustning, utbildning inom säkerhetsbranschen, försäljning av arbetskläder samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fallsafe - Online Nordic AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kristianstad så är Fallsafe - Online Nordic AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kristianstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kristianstad och i Skåne län. Redan 2006-07-07 så skapades Fallsafe - Online Nordic AB och bolaget är har F-skattsedel Fallsafe - Online Nordic AB har haft det sedan 2006-09-07.

Fallsafe - Online Nordic AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-09-07

556707-5998 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kristianstad.

Just nu är Fallsafe - Online Nordic AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Fallsafe - Online Nordic AB så går det att nå dem via telefon på 044-103499 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fallsafe - Online Nordic AB är Ekman, Mikael Claes Edvard som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekman, Heidi Linnea som är född 1965 och har titeln Suppleant, Niléhn, Lars Markus som är född 1965 och har titeln Revisor, Persson, Ulf Erik Ronny som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .