Tandläkare Sven Sjödahl AB

Skåne län

Information

556707-7846 är organisationsnummer för verksamheten Tandläkare Sven Sjödahl AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tandläkare Sven Sjödahl AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kristianstad som är den kommunen som Tandläkare Sven Sjödahl AB finns i.

Tandläkare Sven Sjödahl AB har varit registrerat sedan 2006-07-13 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tandläkare Sven Sjödahl AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tandläkare Sven Sjödahl AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kristianstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tandläkare Sven Sjödahl AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Tandläkare Sven Sjödahl AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Höjelyckev. 8, 290 37, Arkelstorp

Bolaget skall utföra tandvårdstjänster och bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tandläkare Sven Sjödahl AB och det är Sjödahl, Ulla Christina som är född 1948 och har titeln Likvidator, Jarl, Pierre Mikael som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,