Underhållaren Christer Svensson i Mjönäs AB

Skåne län

Information

Underhållaren Christer Svensson i Mjönäs AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kristianstad som är den kommunen där Underhållaren Christer Svensson i Mjönäs AB finns. I Kristianstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Underhållaren Christer Svensson i Mjönäs AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Underhållaren Christer Svensson i Mjönäs AB har haft sedan 2007-01-25. Underhållaren Christer Svensson i Mjönäs AB har funnits sedan och 2007-01-25 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Underhållaren Christer Svensson i Mjönäs AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Mjönäs Uddev. 7, 290 37, Arkelstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-9789111.

Kristianstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Underhållaren Christer Svensson i Mjönäs AB Privat, ej börsnoterat.

Underhållaren Christer Svensson i Mjönäs AB har idag 556714-1535 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Underhållaren Christer Svensson i Mjönäs AB

Bolaget skall bedriva service, reparations- och underhållsverk- sam inom fastighetsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

I Underhållaren Christer Svensson i Mjönäs AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Anders Christer som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Inga Maine Veronica som är född 1971 och har titeln Suppleant, Niléhn, Lars Markus som är född 1965 och har titeln Revisor, Svensson, Mats Hugo som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .