Ögonläkare Johan Åberg AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Ögonläkare Johan Åberg AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kristianstad här finns det många olika Aktiebolag. Ögonläkare Johan Åberg AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Kristianstad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Ögonläkare Johan Åberg AB är momsregistrerat sedan2007-02-01 och har organisationsnummer 556716-5708.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 044-281200 alternativt besöka eller skicka post till Ögonläkare Johan Åberg AB på följande adress Ekenstams v. 104, 297 94, Degeberga.

Ögonläkare Johan Åberg AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-02-01.

I Ögonläkare Johan Åberg AB så sitter följande personer i styrelsen: , Åberg, Anna Charlotta Marianne som är född 1985 och har titeln Suppleant , Åberg, Olof Petter William som är född 1983 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva ögonsjukvård, förvaltning av värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.