Fridhemsgården AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kristianstad och Fridhemsgården AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Fridhemsgården AB är ett av dem. Statusen för Fridhemsgården AB är att Bolaget är aktivt.

Fridhemsgården AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-01-10. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fridhemsgården AB ska trivas.

Fridhemsgården AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-06. I Kristianstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva lantbruk med inriktning på växtodling och djurhållning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fridhemsgården AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-06.

Idag är Fridhemsgården AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Fridhemsgården AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-237801.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Fridhemsgården AB är Nilsson, Nils Bertil Harry som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Marina Susann som är född 1959 och har titeln Suppleant, Lennartsson, Björn Peter Thomas som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Fridhemsgården AB har 556719-8840 som sitt organisationsnummer.