Rolso Impex AB

Skåne län

Information

Rolso Impex AB är en verksamhet som finns i Kristianstad. I Rolso Impex AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olofsson, Nils Reino som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjölander, Ernst Rolf som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölander, Eva Carina Marie som är född 1965 och har titeln Suppleant, Hentzel, Lars Jörgen som är född 1965 och har titeln Revisor, Albinsson, Jenny Linda Mari som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Rolso Impex AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Rolso Impex AB på telefon 073-4035413.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva import och export av fönster samt montage av dyligt samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rolso Impex AB av bolagstypen Aktiebolag.

Rolso Impex AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Rolso Impex AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-10-04 och Rolso Impex AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-10-04.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rolso Impex AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Rolso Impex AB har 556721-7566 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.