Elkonsult Mats Ohnell AB

Skåne län

Information

Elkonsult Mats Ohnell AB är en verksamhet som finns i Kristianstad. I Elkonsult Mats Ohnell AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ohnell, Mats Olof som är född 1958 och har titeln Likvidator, Juhlin, Ulf Håkan som är född 1965 och har titeln Revisor, Lindahl, Bengt Ingemar som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Kristianstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Elkonsult Mats Ohnell AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Elkonsult Mats Ohnell AB på telefon 070-6309780.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva projektering, kontroll, besiktning, konsultation och utredningar inom el- och teletekniska system och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Elkonsult Mats Ohnell AB av bolagstypen Aktiebolag.

Elkonsult Mats Ohnell AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Elkonsult Mats Ohnell AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-02-15 och Elkonsult Mats Ohnell AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-03-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Elkonsult Mats Ohnell AB så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Elkonsult Mats Ohnell AB har 556723-5543 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.