Turbosale i Kristianstad AB

Skåne län

Information

I Kristianstad finns det ett Aktiebolag som heter Turbosale i Kristianstad AB. Det finns flera verksamheter som liknar Turbosale i Kristianstad AB i Skåne län. Kristianstad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2007-02-19 så har Turbosale i Kristianstad AB varit registrerat. Idag är Turbosale i Kristianstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Turbosale i Kristianstad AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Källans v. 3, 291 65, Kristianstad. Vi ni istället prata med Turbosale i Kristianstad AB så kan ni göra det på 044-244221.

Bolaget skall bedriva förmedling av bilförsäljning på internet via egen plattform samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lundin, John Anders som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Leif Gunnar Christer som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist Lundin, Lena Pernilla som är född 1969 och har titeln Suppleant, Karlsson, Åsa Malin Camilla som är född 1968 och har titeln Suppleant, Bendz, Rolf Martin som är född 1971 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Turbosale i Kristianstad AB har 556724-0675 som sitt organisationsnummer.