Optimal VVS i Åhus AB

Skåne län

Information

Optimal VVS i Åhus AB är ett företag som finns i Kristianstad. I Optimal VVS i Åhus AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansson, Kjell Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Ingegärd Birgitta som är född 1938 och har titeln Suppleant, Juhlin, Ulf Håkan som är född 1965 och har titeln Revisor, Tillström, Per Olof som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Kristianstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Optimal VVS i Åhus AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Optimal VVS i Åhus AB på telefon 073-2088801.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva VVS-entreprenader, förvaltning av värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet

Idag är Optimal VVS i Åhus AB av bolagstypen Aktiebolag.

Optimal VVS i Åhus AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Optimal VVS i Åhus AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-08-16 och Optimal VVS i Åhus AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-08-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Optimal VVS i Åhus AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Optimal VVS i Åhus AB har 556732-8926 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.