Centralsjukhusets Herrfrisering

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kristianstad och Centralsjukhusets Herrfrisering är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Centralsjukhusets Herrfrisering är ett av dem. Statusen för Centralsjukhusets Herrfrisering är att Bolaget är aktivt.

Centralsjukhusets Herrfrisering är ett Enskild firma och skapades 1980-04-11. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Centralsjukhusets Herrfrisering ska trivas.

Centralsjukhusets Herrfrisering är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kristianstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Herrfriseringsrörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Centralsjukhusets Herrfrisering är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Centralsjukhusets Herrfrisering och det finns flera bolag som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Centralsjukhusets Herrfrisering så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-50901.

.

De som är på något sätt har med Centralsjukhusets Herrfrisering är Palma Persson, Ramona Ros-Mari som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Centralsjukhusets Herrfrisering har 560819-XXXX som sitt organisationsnummer.