Egna Hems Fastighetsförmedling i Kristianstad

Skåne län

Information

I Kristianstad finns det ett Enskild firma som heter Egna Hems Fastighetsförmedling i Kristianstad. Det finns flera bolag som liknar Egna Hems Fastighetsförmedling i Kristianstad i Skåne län. Kristianstad är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Egna Hems Fastighetsförmedling i Kristianstad är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1989-02-16 så har Egna Hems Fastighetsförmedling i Kristianstad varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Egna Hems Fastighetsförmedling i Kristianstad och det finns fler bolag som är det i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Egna Hems Fastighetsförmedling i Kristianstad så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Egna Hems Fastighetsförmedling i Kristianstad så kan ni göra det på 044-109210.

Förmedling av fastigheter samt mäklareverksamhet

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Björkqvist, Lars Harley som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Egna Hems Fastighetsförmedling i Kristianstad har 580913-XXXX som sitt organisationsnummer.