Landskapet JO

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kristianstad och Landskapet JO är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Landskapet JO är ett av dem. Statusen för Landskapet JO är att Bolaget är aktivt.

Landskapet JO är ett Enskild firma och skapades 2003-01-23. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Landskapet JO ska trivas.

Landskapet JO är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-30. I Kristianstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultation och nätverk med inriktning på Bio-, Geo- och kulturmiljö i form av landskapsturism, ekoturism, kulturlandskaps och bygdutveckling utifrån planering, projektering, presentation och ekonomisk rådgivning med inriktning på stöd.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Landskapet JO är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-06.

Idag är Landskapet JO och det finns flera bolag som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Landskapet JO så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-289395.

.

De som är på något sätt har med Landskapet JO är Olsson, Jan-Åke Lennart som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Landskapet JO har 580928-XXXX som sitt organisationsnummer.